Hızlı Pratik Autocad Kullanımı Özel Komut Verimli İpuçları

LİNKE TIKLAYARAK UDEMY KURSUNA KAYIT OLABİLİRSİN.

  • Autocad Programının Önde Gelen Komutlarının Hızlı Kullanılması
  • Autocad Dosya Bozulmalarına Önlemler
  • Autocadin Farklı Özel Komutları
  • Projelerde Kendi Tarzınla Hızlan
  • Pratikleşme
  • Kısmi Proje Hakimiyeti

  Autocad programı, yeni tasarım, çizim, modelleme , bütünleşik bim yazılımları çıksa da her zaman değerli olacaktır. Sebebi hantal olmaması, pratik olması , uzun bir kullanım geçmişi olması sebebiyle değerini koruyacağını düşünüyorum. Tüm sektörlerde ölçü disipliniyle bir tasarımı , disipline edip, gerçek hayatta bir üretim planı yapılabilmeye olanak sağlayan özgür bir yazılımdır.

  Kursun doğuş noktası tanıtım videosundaki gibi devamlı problem ve ihtiyaç duyulan komutları zaman kaybederek araştırmadan bir eğitim içerisine toplamaktır. Kendini devamlı geliştiren , öğrencilerin de katkısıyla, yeni farklı bilgiler geldikçe büyüyecek bir kurstur. Program kullanırken bazı sıkıntılar oluyor ve bunlara çözüm aramak motivasyon kaybı yaratıyor. Bir komut proje çizerken çok lazım olabiliyor fakat unutulduysa devamlı kullanılan bir komut değilse bu da araştırma istiyor.

    Tüm Autocad kullanan sektörlerin yararlanabileceği bir arşiv oluşturulmuştur fakat geliştikçe güzelleşecek eğitim olacaktır. Bu eğitimde  mevcut disiplini almış olanlarda rahatlıkla kaybolmadan direk bilgilere ulaşabilecektir. Yani sadece ilk başlayanlar için değildir. Tüm programların hayal etmediğimiz müthiş ayrıntıları bulunmaktadır. Fakat derinlemesine işlemeden mevcut piyasada çok kullandığımız komutlar derlenmiş, dosya koruma, onarma , projeyi farklı komutlarla entegre ederek hızlı , pratik , etkin ve kullanıcıya da daha da geliştirebilme taktikleri anlatılan bir kurstur.

   Mimarlar odası eğitimi, sonrası okul projeleri ve uzun piyasadaki tecrübelerin, uygulamaların işlendiği sizi ileriye götürecek bir eğitimdir. Herkese gönülden başarılar dilerim. 

   Rölöve, metraj eğitimleri de bu alandaki kariyerin için çok faydalı olacaktır. Yeni yetenekler kazandırmak için sırasıyle etkin olacak eğitim planlaması yapılmaktadır.

Gelecek yeni eğitimlerde buluşmak dileğiyle, teşekkürler.

Yorum bırakın